Ποιοι είμαστε

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του φαρμακείου μας!

  Το φαρμακείο μας λειτουργεί από το 2006 στην οδό Ευβοίας 202 στην Πάτρα. Η φαρμακοποιός Χριστίνα Ν. Λαμπροπούλου ολοκλήρωσε της σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Πάτρας το 2005. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της τιμήθηκε με έπαινο για την εκτέλεση και συγγραφή της πειραματικής διπλωματικής εργασίας της με την οποία συμμετείχε στο πρώτο Συνέδριο Βιοεπιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το φαρμακείο μας στελεχώνεται επιπλέον απο 3 άτομα με γνώσεις βοηθού φαρμακοποιού, αισθητικής, μακιγιάζ και νοσηλευτικής.


 

   Ωστόσο , η επιμόρφωση και των τεσσάρων είναι διαρκής με συμμετοχή σε σεμινάρια και παρακολούθηση της σύγχρονης βιβλιογραφίας! Κύριο μέλημά μας είναι η διαρκής αναζήτηση της γνώσης και η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης στην επαφή με τον πελάτη μας! Ο συνδυασμός των παραπάνω είναι και το όπλο μας για την επίτευξη του στόχου μας ! Και δεν είναι άλλος από την ανθρώπινη και άρτια εξυπηρέτηση σας! Με χαρά, καταθέτουμε σε εσάς τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

Ευχή μας είναι να κερδίζουμε την αναγνώριση και το σεβασμό ως φαρμακείο που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές δεοντολογίας.

  • Αξιοπιστία
  • Εχεμύθεια
  • Ειλικρίνεια
  • Υπευθυνότητα

Η αποστολή μας

  • Βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.
  • Διαρκής ενημέρωση του ασθενή σχετικά με την εκάστοτε πάθησή του. Στόχος μας η εξοικείωσή του με την αγωγή που πρέπει να ακολουθήσει και η σωστή λήψη αυτής. Με τελικό ζητούμενο την βέλτιστη δυνατή αποτελεσματικότητά της.
  • Παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων με στόχο την καλύτερη και εξατομικευμένη θεραπεία του ασθενή με βάση την ιατρική συνταγή.

Η ιδεολογία μας

Το φαρμακείο μας στελεχώνεται από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους! Η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει σύσταση σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται! Γι αυτό το δικό μας κίνητρο στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση του ασθενή είναι αυτό που μας διακατέχει και στην προσωπική μας ζωή! ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ!

Η προέλευση του ονόματος του καταστήματός μας

Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής ήταν καλλιεργητές από την Ζαρούχλα του δήμου Νωνάκριδος των Καλαβρύτων, ήρθαν στην περιοχή μετά το 1850. Η Νώνακρις ήταν αρχαία Αρκαδική πόλη των Αζάνων, σήμερα διοικητικά ανήκει στον Νομό Αχαΐας. Η Νώνακρις ανήκε στο κράτος του Φενεού και με το ίδιο όνομα υπήρχε κι άλλη Αρκαδική πολίχνη, ένας από τους τρεις οικισμούς - πολίχνες της Τρίπολης. Ονομάστηκε έτσι από την γυναίκα του Λυκάονα και βρισκόταν κοντά στα Ύδατα της Στυγός. Όταν πέρασε απο εκεί ο Παυσανίας, βρήκε μόνο ερείπια της πόλης. Σήμερα η ορεινή περιοχή στα σύνορα των δήμων Ακράτας και Καλαβρύτων λέγεται Νωνάκριδα και υπήρξε και δήμος Νωνάκριδος το 19ο αιώνα. Η θέση της αρχαίας πόλης δεν έχει βρεθεί, αλλά πιστεύεται ότι είναι στο χωριό Κερπινή Καλαβρύτων. Στην περιοχή της Κερπινής έχουν βρεθεί ερείπια αρχαίου ναού, νομίσματα, θραύσματα αγγείων και λείψανα κτιρίων και οικισμού.