Όροι και Προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα της εταιρείας Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών στους χρήστες/πελάτες της, λειτουργώντας σαν b2b και παρέχει τις υπηρεσίες της με την αποδοχή, από πλευράς των χρηστών, των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε όπως τους αναγνώσετε προσεκτικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται δίχως προειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της εταιρείαςNonakris Pharmacy και αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (email), αυτομάτως αποδέχεστε το δικαίωμα της εταιρείας, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι η ηλεκτρονική επικοινωνία και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτής, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και τους κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών υπό γραπτή μορφή. Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

 • μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@phaarmacynonakris.gr.
 • ρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας και το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας eshop.pharmacynonakris.gr.
 • μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2610 321916.
Για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε την αποστολή των παραγγελιών σας γραπτώς, αναφέροντας:
 • τον κωδικό τιμολόγησης ή/και το μοντέλο είδους
 • την ακριβή περιγραφή των προϊόντων καθώς και την ακριβή ποσότητα που θα θέλατε να προμηθευτείτε. Εάν στην παραγγελία σας δεν αναφέρεται η επιθυμητή από εσάς ποσότητα, τότε θα σας σταλεί το MOQ (Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – RMA (Return Merchandise Agreement

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής, το οποίο θα πρέπει να συνοδεύει συμπληρωμένη η ειδική φόρμα επιστρεφόμενων προϊόντων (φόρμα RMA), την οποία μπορείτε να βρείτε και εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα μας. Τα προϊόντα RMA θα πρέπει να είναι συσκευασμένα το καθένα ξεχωριστά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά τους. Προϊόντα που αποστέλλονται χωρίς μια τυπική συσκευασία όπου να τα προστατεύει, δεν θα γίνονται δεκτά.

 1. Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων βαρύνει τον πελάτη, εφόσον χρησιμοποιηθεί μεταφορική εταιρεία.
 2. Τα εμπορεύματα που είναι προς επιστροφή για έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, θα πρέπει:
  • να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία,
  • να μην υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα (π.χ. τιμές κ.λπ.) πάνω σε αυτά ή στη συσκευασία τους και κατά τη μεταφορά τους, θα πρέπει αυτά να συσκευαστούν σε ξεχωριστή συσκευασία (κούτα) ώστε να μην υποστούν ζημιά.
 3. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων,αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση
 4. Τα ελαττωματικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτά προς έκδοση πιστωτικού τιμολογίου. Επισκευάζονται ή αντικαθίστανται με νέα, εφόσον βρίσκονται εντός εγγύησης. Θα πρέπει να μας στείλετε τα RMA προϊόντα:
  • με όλα τα παρελκόμενα και αξεσουάρ τους,
  • τη φόρμα RMA σωστά συμπληρωμένη,
  • το συνοδευτικό δελτίο αποστολής και την απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο πώλησης για τα συγκεκριμένα προϊόντα.
 5. Τα ανωτέρω αποστέλλονται με έξοδα αποστολέα, στην έδρα της εταιρείας μας, οδός Ευβοίας 202, Πάτρα. Αν απουσιάζει οτιδήποτε εκ των ανωτέρω, το RMA προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Αφού παραλάβουμε τα ανωτέρω και πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα για να διαπιστωθεί το αναφερόμενο στη φόρμα RMA πρόβλημα των προϊόντων, τότε:
  • εάν τα προϊόντα επιδέχονται επισκευής, τότε τα επισκευάζουμε και σας τα αποστέλλουμε μαζί με την επόμενη παραγγελία σας,
  • εάν τα προϊόντα δεν επιδέχονται επισκευής και βρίσκονται εντός εγγύησης, τότε αυτά αντικαθίστανται με νέα.
 6. χρήση από τον πελάτη, τότε το προϊόν βγαίνει εκτός εγγύησης.
 7. Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές εάν αυτά έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά τους από τη μεταφορική εταιρεία.
 8. Πριν στείλετε τα εμπορεύματα προς επιστροφή, είναι απαραίτητο να έχετε στα χέρια σας την αποδοχή της φόρμας επιστροφής, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από την εταιρεία μας.
 9. Δεν επιστρέφονται χρήματα αλλά προιόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 10. Τα προιόντα με ειδική παραγγελία δεν επιστρέφονται.
 11. Μεταχειρισμένα προιόντα δεν επιστρέφονται.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση καταλόγων προϊόντων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr και των περιεχομένων αυτής, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, τα κείμενα, τα γραφικά, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr και φέρει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η εταιρεία Nonakris Pharmacy παρέχει στους χρήστες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr, για την ενημέρωσή τους, την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρεία. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση, διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την εταιρεία Nonakris Pharmacy eshop.pharmacynonakris.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα eshop.pharmacynonakris.gr παρέχεται από την εταιρεία Nonakris Pharmacy "ως έχει" και "όπως είναι διαθέσιμη". Η εταιρεία Nonakris Pharmacy δεν εγκρίνει καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη, τόσο για την λειτουργία της ιστοσελίδας όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτή. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν στη χρήση αυτής με δική τους ευθύνη. Η εταιρεία Nonakris Pharmacy δεν εγγυάται ότι στην ιστοσελίδα eshop.pharmacynonakris.gr οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την ιστοσελίδα δεν εμπεριέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η εταιρεία Nonakris Pharmacy δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής όπου μπορούν να προκύψουν δια της χρήσης της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων των άμεσων, έμμεσων, τυχαίων, συμπτωματικών και επακόλουθων καταστροφών. Στην ιστοσελίδα eshop.pharmacynonakris.gr, οι υπάλληλοι ή άλλοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Nonakris Pharmacy δεν φέρουν καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων -αλλά όχι περιοριστικά- διαφυγόντων κερδών, διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία Nonakris Pharmacy μέσω της ιστοσελίδας της eshop.pharmacynonakris.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των εμφανιζομένων προϊόντων. Εντούτοις, η εταιρεία Nonakris Pharmacy δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr είναι ανακριβή, ελλιπή, μη ενημερωμένα χρονικά ή εν γένει με λάθη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας eshop.pharmacynonakris.gr της εταιρείας Nonakris Pharmacy συμφωνούν αυτομάτως ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους. Σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και της εταιρείας Nonakris Pharmacy όπου αυτή τυχόν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας Nonakris Pharmacy ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτής, θα πραγματοποιείται κατ’ αρχάς προσπάθεια η διαφωνία τούτη να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.